Turussa ennätys uusiin lukemiin – Lohjalla jatketaan lauantaina

Kauden ensimmäinen Turun Tilastopajacup sujui hyvällä tasolla. Tuliaisina kisasta uusi ennätys, joka on nyt lukemissa 17,76 ja muutenkin ihan keskinkertaista suorittamista läpi kisan.

Kahdeksan päivän ja kolmen kilpailun rypistys on nyt ylittänyt puolivälin krouvin. Turun kisa toimi tavallaan hyvänä välikisana lauantain kuulakarnevaaleille. Kisasta saatiin juuri se, mitä oltiin hakemassa ja nyt voidaan taas itseluottamusta uhkuen lähteä Lohjalle yrittämään tuloksien parantamista kisaan, jossa ringissä on koko Suomen kuulantyönnön kerma.

Tilastopajacupin kisassa meikäläiselle merkittiin neljä hyväksyttyä työntöä, joista lyhin oli ensimmäisellä syntynyt 17,27. Kolmannella kierroksella syntyi kisan paras tulos ja kahdella viimeisellä tulokset 17,36, ja 17,39. Ennätystyöntö ei ollut millään lailla hyvä ja jos teknisesti ajattelee, niin viimeisessä työnnössä oli parhaat ainekset jopa 18 metrin yritykseen, mutta se jäi tällä kertaa saavuttamatta.

Positiivista on kuitenkin, että ennätys parantuu ja lyhimpien työntöjen tulos paranee. Se tietää sitä, että kaiken osuessa kohdalleen voi kuula olla todella kaukana. Viisi viikkoa ja kaksi päivää on nyt aikaa omaan kauden pääkilpailuun, joten tässä kerkee loukkaantuakin vielä monesti.

Keskiviikkona nostellaan taas punttia ja mennään pitkästä aikaa hierontaan. Torstaina levätään ja perjantaina otetaan todennäköisesti muutamalla työnnöllä tuntumaa takaisin kroppaan ennen lauantain kisaa.

Turun tulokset

1 – Oksanen 17,76
2 – Mikko Toiviainen 17,22
3 – Petri Korander 8,00

Yhteistyössä:

Middlehill Cruisers, Olli Wilen, Jaskan Kahvila, Neste Kaarina, Hunajayhtymä Oy, Jokioisten Leipä Oy, Vallox Oy, Rakennuspalvelu Ari Saari Oy, Koni Floor Oy, Loimaan Keilahalli, Loimaan Laatuauto, Sportia Loimaa, Oripään Sähkö ky ja Kotipolun Pihaportti.

Leave a comment