Kausi avattu – Hyvää työntämistä, ruuti jäi uupumaan

Kausi avattiin perjantaina Lempäälässä. Kyseessä oli hyvin tasainen kisa, joka jäi tuloksellisesti todella laihaksi. Olen jo blogissa aiemmin kertonut, että alkukauden kisoilla ei isoa painoarvoa ole omissa papereissa. Seuraavassa kisassa tulokset paranevat.

Kauden avaus sujui hienossa kevätsäässä Lempäälässä. Miesten kisassa mukana oli neljä kaveria ja hallitseva SM-hallien Suomen mestari Arttu Korkeasalo vei yhdellä mitatulla tuloksella voiton nimiinsä tuloksellisesti heikossa kisassa 17,35 kantaneella työnnöllä.

Omalta osin kisa oli tasapainoinen. Käytännössä kaikki kuusi työntöä olivat hyviä. Parasta teknistä suorittamista oli ehkäpä toisessa työnnössä, jonka astuin tahallani yli, sillä kyseessä oli alle 17 metrin työntö. Joka tapauksessa kaikissa työnnöissä oli vähän jotain sellaista, mitä olemme hinkanneet Flash Gordonin kanssa pitkin kevättä hallikauden jälkeen.

Isoin ongelma ehkä kisassa oli tottumattomuus koviin työntöihin isommalla välineellä. Tämäkin huoli poistuu kisojen kautta. Jälkeenpäin kisatyöntöjä katsoessani näyttää enemmänkin siltä, että en ollut valmis työntämään kovaa vaan annoin vaan suorituksen tapahtua ja katsoa mihin pallo lentää. Harjoituksissa ei kuitenkaan ole tarkoitus halkaista taivasta, joten vähän sellainen harjoitusmoodi jäi päälle eikä sitä kuuluisaa tappamisen meininkiä ollut ringissä.

Kisassa kolmas oli Aatu Kangasniemi ja neljäs Miika Lahtonen.

Tänä viikonloppuna harjoitellaan, maanantaina tehdään kova harjoitus ringissä ja sen jälkeen hoidetaan selkää parempaan jamaan. Sitten alkaakin valmistautuminen Ikaalisten kisaan, joka on tiistaina 30.5. Turussa minut nähdään ensi kerran tiistaina 6.6 Tilastopajacupissa.

Tulokset Lempäälästä

1 – Arttu Korkeasalo 17,35
2 – Oksanen 17,25
3 – Aatu Kangasniemi 15,51
4 – Miika Lahtonen 15,24

Yhteistyössä
Nuohousvoima Oy, Invenir Oy, LVI-Optimus, Neste Kaarina, Sportia Loimaa, Kuljetusliike Gunn, V-S Puutarhamulta, Loimaan Puoti.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s