Reilu viikko kauden avaukseen – Tässä treenikenttien kuulumiset

Kauden ensimmäiset kolme kilpailua ovat nyt selvillä. Kausi alkaa kuten todettua Lempäälässä 19. toukokuuta. Kauden toinen kisa on Ikaalisissa 30. päivä ja kolmas kisa Turussa 6. kesäkuuta.

Kauden avauskisa on lähestymässä ja tuttuun tyyliin epävarmuus jossain määrin alkaa iskemään, miten kauden ensimmäisissä kisoissa käy. Viime kevääseen ero on kuitenkin valtava, kun toukokuussa ei olisi tehnyt edes mieli työntää kilpaa. Nyt tilanne on tavallaan sama, että kauden avaus tulee todella nopeasti silmille.

Viimeisen kuukauden ajan tai oikeastaan pääsiäisestä alkaen on itsellä ollut pieniä huolia kropan kunnon puolesta. Kyykkytreenistä aiheutunut vaiva selkään piti meikäläisen pois kyykkypaikalta reilun kuukauden. Sittemmin hieroja Severi Wallinin ja jäsenkorjaaja Jorma Tuovilan avulla on saatu selkä jonkinlaiseen kuntoon, ja ainakin isot lukot pois selkärangasta.

Kyykyn pois jääminen treeneistä vaikuttaa todella paljon jalkojen voimiin. Eihän voimat varsinaisesti mihinkään katoa, mutta sellainen tietty vire katoaa. Kun omista jaloista niin sanotut tonukset poistui, niin treeneissä tekninen työntäminen muuttui todella hankalaksi. Liikettä oli, mutta kovin paine puuttui. Se näkyy taas virheinä, jotka kertaantuu.

Viimeisen 1,5 viikon aikana on jalkoihin saatu kevyillä kyykyillä lisää painetta. Pahimmillaan alaselän puristus on ollut sellaista, että sängystä ei ole meinannut päästä ylös tai vaatteita ei meinaa saada päälle. Työntäminen ei ole kuitenkaan sattunut ja sehän on aina tärkeintä.

Tällä hetkellä takana on kaksi ulkona työnnettyä treeniä ja tällä viikolla työnnetystä harjoituksesta jäi jo sellainen fiilis, että kauden avauksessa voi kulkeakin. Ennen Lempäälän kisaa on tarkoitus työntää vielä kaksi tai kolme harjoitusta. Ensi viikonloppu menee kuitenkin Eerikkilässä piirileirikouluttajana ja sen jälkeen lähtee täysi valmistautuminen avaukseen.

Seuraavalla viikolla saattaa olla vielä tiedotettavana yksi yhteistyösopimus, jonka jälkeen tämän kauden kaikki tukijat ovat tiedossa.

Yhteistyössä
Nuohousvoima Oy, Invenir Oy, V-S Puutarhamulta, Kuljetusliike Gunn, Sportia Loimaa, Neste Kaarina, LVI-Optimus

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s