Kaksi uutta yhteistyökumppania – Kuljetusliike Gunn ja V-S Puutarhamulta mukaan matkaan

Toukokuun ensimmäistä viikkoa on hyvä viettää sillä tavalla, että kertoo uusista yhteistyökumppaneista kauden alla. Tällä kertaa julkaistavana on kaksi uutta yritystä.

Keväällä on saatu neuvottelut valmiiksi kahdesta uudesta yhteistyökumppanista tulevalle kesälle. Nämä ovat Turun seudulta kaksi yritystä, jotka tekevät keskenään paljon yhteistyötä.

Kuljetusliike Gunn Oy on pitkän linjan yritys Varsinais-Suomesta, joka toimittaa maansiirtokuljetuksia. Yritys kertoo toiminnastaan näin nettisivuillaan.

– Kuljetusliike Gunn on kaarinalainen kuljetusalan perheyritys. Kuljetamme maa-ainekset joustavasti ammattitaidolla sinun tarpeidesi mukaisesti yli 35 vuoden kokemuksella. Monipuolisen kuljetuskaluston avulla toimitamme niin pieniin kuin suuriin tarpeisiin erilaiset maa-ainekset. Järjestämme myös vaihtolavat työmaille nopeasti ja kaivuupalvelut vankalla ammattitaidolla.

V-S Puutarhamulta tarjoaa maa-ainekset niin rakennustyömaille kuin esimerkiksi pihatöihin perusarkeen. V-S Puutarhamulta kertoo toiminnastaan sekä arvoistaan näin omilla verkkosivuillaan.

– Maa-ainesten koostumuksella ja laadulla on väliä niin ammattilaiselle kuin kotipuutarhurille. V-S Puutarhamullan tuotteet ovat suunnitelmallisen kehitystyömme tulosta. Valmistamme multalajikkeet omalla reseptillämme ja testaamme niiden ravinteikkuutta. Tuotteiden korkean laadun lisäksi myös piirua pidemmälle viety asiakaskokemus on meille tärkeä asia. Kerro meille kohteestasi, niin ideoimme kanssasi tarkoitukseen sopivimmat maa-ainekset ja niiden optimaalisen määrän.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s