Hallikauden avaus tänään Tampereella – Maxipinnoite uusin yhteistyökumppani!

Kilpailut vuoden 2020 osalta polkaistaan käyntiin tänään perjantaina, kun Tampereella aloitetaan SUL:n maajoukkueleiri leirikisalla. Miesten kisassa meikäläisen lisäksi on mukana Mikko Toiviainen, Samuli Kyrönviita ja Panu Tirkkonen. Kisa on samalla meikäläisen debyytti Turun Urheiluliitossa. Debyytissä on myös mukana uusin yhteistyökumppani eli Maxipinnoite Oy Loimaalta.

Harjoituskausi 2019-20 on edennyt siihen pisteeseen, että on aika kisata ensimmäisen kerran.

Hallikaudelle on budjetoitu neljä kilpailua. Näistä ensimmäinen on tänään perjantaina ja se määrittää sitten suunnan tuleville kisoille. Mitään suurempia tavoitteita hallikaudelle ei ole etenkään nyt, kun vuodenvaihde oli vaikeampi erilaisten ongelmien takia.

Kaikesta huolimatta viime aikojen harjoitukset ovat sujuneet suhteellisen hyvin, joten innolla lähdetään kilpailemaan ensimmäistä kertaa sitten syksyn ja Keilahalli Shot Put Loimaan.

Maxipinnoite Oy uusin yhteistyökumppani

Tänään on hallikauden alkamisen kunniaksi ilo ilmoittaa teille, että Maxipinnoite Oy on liittynyt tuekseni täksi kaudeksi.

Maxipinnoite Oy tekee kaikenlaisia teollisuuslattioita. Maxipinnoite Oy on Saint-Gobain Weber Oy Ab:n valtuuttama lattiapumppausurakoitsija.

Yhteistyöstä hienon tekee se, että yrityksen toimitusjohtaja Jarkko Jokinen näki seurasiirtoni Loimaan Voimasta Turun Urheiluliittoon hienona mahdollisuutena urani kannalta ja halusi osaltaan tämänkin takia lähteä tukemaan uraani.

Muutama entinen yhteistyökumppani jäi taka-alalle juuri seurasiirron takia.

Yhteistyössä:
Middlehill Cruisers Oy, Neste Kaarina, Maxipinnoite Oy, Hunajayhtymä Oy, Sportia Loimaa, Koni Floor, Oripään Sähkö Ky

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s