Maajoukkuedebyytti penkin alle – Yliyrittäminen sulatti mahdollisuuden pitkään työntöön

Ruotsi-Suomi -maaottelu on nyt koettu ensimmäistä kertaa ja Tukholmasta jäi tuliaisiksi tulos 17,47 ja viides sija. Kaksi pistettä siis Suomeen ja tilastomaaottelussa yksi sija ylöspäin omilta osin, koska Tomas Söderlund onnistui myös olemaan heikossa vireessä kanssani.

Voitto meni Ruotsin nuorelle kuula tähdelle, Wictor Peterssonille kuudennen kierroksen tuloksella 20,19. Arttu Kangas oli kisan kolmas tuloksella 18,49.

Henkilökohtaisella tasolla kisa oli aivan liian kovaa yritystä täynnä. En malttanut tehdä oikeita juttuja jaloilla ringissä ja nuoruusvuosilta tuttu vasemman sektorin ongelma korostui, kun työnsin kaksi lähes 18 metrin työntöä vasemmasta sektorista pihalle. Halu työntää pitkälle oli kova, mutta tekniikka ei yksinkertaisesti kestänyt.

Kokemuksena tämä on ollut hemmetin hieno ja on ollut kunnia edustaa Suomea maajoukkueessa.

Kausi päättyy kahden viikon päästä Loimaan Keilahalli Shot Putissa ja siellä sitten olisi tarkoitus kaivaa esiin se 18 metrin tulos.

Yhteistyössä:
Middlehill Cruisers, Olli Wilen, Jaskan Kahvila, Neste Kaarina, Rakennuspalvelu Ari Saari, Loimaan Laatuauto, Loimaan Keilahalli, Koni Floor Oy, Hunajayhtymä Oy, Jokioisten Leipä Oy, Vallox Oy, Kotipolun Pihaportti, Oripään Sähkö ky ja Sportia Loimaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s